Det var en gang vi skulle ut å spille ball.
Nyheter

Takk for i år!

Ikke helt den sesongen vi ønsket oss, men når alt kommer til alt så har vi i det minste berget plassen. Da kan vi skru opp forventningene   og se frem mot sesongen 2020.

Takk til alle som har bidratt igjennom sesongen. Spillere, trenere og folk i og rundt klubben. Da en spesiell takk til Espen Engebretsen og Cato Haug som nå gir seg etter mange år i klubben. For oss supportere har dere vært ekstremt viktige. Vi håper og krysser alle fingre og tær på at de nye lederne har det samme supporterlynne som de hadde. Det vil være meget avgjørende for videre utvikling av supporterkulturen og stemningen på ‘Store blå’.

En liten redegjørelse helt til slutt. Når det gjelder hendelsene på Åråsen midtveis i 2.omgang, så er det ingen hemmelighet at FF er FOR pyro, men også riktig og forsvarlig bruk av det. Kasting på matta tar vi 100% avstand fra. Vi har stor tro på at vi får dette i lovlige former på stadion igjen før sesongen 2020 sparker igang. Da lover vi at vi skal være klare til å levere varene!  Bortsett fra det så var stemningen på Åråsen uforglemmelig! Takk skal dere ha!