Fossefallet diskusjon

Velkommen til Fossefallet Supporterklubb sitt diskusjonsforum!
Dato/klokkeslett: 17.08.2017 03:44

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 5 innlegg ] 
Forfatter Melding
 Innleggets emne: Seriestrukturen
InnleggSkrevet: 08.11.2014 18:21 
Avlogget
Brukerens avatar

Registrert: 04.04.2009 01:49
Innlegg: 884
Styreleder Cato Haug om kutting av lag, hockeysluttspill, midt på tabellen-sluttspill og hva annet nederlenderne måtte ha av ideer for norsk fotball:

- Dette er den beste prosessen som noensinne er blitt gjort i norsk fotball. Det blir derfor galt å slakte det som er lagt fram.

Hvorfor det? Skal ikke fotballinteresserte gi uttrykk for sine tanker fordi Norsk toppfotball har brukt tid og penger på dette prosjektet?

Hjertens enig med Eggen, Fagermo, Wathne og de mange andre kritiske røstene. Gledelig at også vår egen Kjetil Berge har integritet nok til å tale egen styreleder midt imot. Synes han har mange fornuftige synspunkter i dagens SA. 16-lagsligaen har vært en suksess målt opp mot de siktemålene man hadde ved utvidelsen, og det vil garantert bære frukter på noe lengre sikt. Dessuten viser de mange jevne kampene, uavhengig av hvilke lag som er involvert, at det er rom for 16 lag på øverste nivå. Trenden er overhodet ikke at de to nederst plasserte lagene framstår som kasteballer. Sandefjord, som gikk fra øvre halvdel til katastrofesesong det påfølgende året, og Stabæk, som solgte hele laget og planla en tilværelse i Adecco, er unntakene. Og ingen av dem var nyopprykkede..

_________________
SARPSBORG 08!


Topp
 Profil  
 
 Innleggets emne: Re: Seriestrukturen
InnleggSkrevet: 09.11.2014 01:34 
Avlogget

Registrert: 20.08.2011 10:25
Innlegg: 540
Bosted: Lande
At et nederlandsk firma skal få mene noe om serie- og cupspill i Norge sier egentlig mest om de som bestilte rapporten. At rapporten blir tilnærmet slik som den som bestilte rapporten ønsket sier også litt om det halvkorrupte regimet som regjerer kontorene til NFF om dagen. Det er heller på tide at Semb &co finner seg nye jobber. Debatten burde dreie seg om treningsmengde, treningsmåter, spillerutvikling, ballbehandling. At juniorspillere påpeker at de brått trener mindre når de blir tatt opp på seniornivå burde fanget ledernes oppmerksomhet, ikke hvor mange lag som spiller i eliteserien. Ta så med alt rotet (korrupte) salget av tv-rettighetene og plasseringen av når kamper blir spilt så har du også mye av grunnen til den dalende interessen rundt på mange av arenaene. Vi som husker 12 lagserien kan skrive under på at vi ikke var noe bedre internasjonalt da enn nå.


Topp
 Profil  
 
 Innleggets emne: Re: Seriestrukturen
InnleggSkrevet: 09.11.2014 16:08 
Avlogget
Brukerens avatar

Registrert: 04.05.2008 16:17
Innlegg: 921
Bosted: Kurland
Usikker på hva jeg tenker om antall lag, 12 er for lite, men 14 er jeg mer åpen for, selv om det betyr at det blir tøffere for oss. Å dele inn i sluttspillsserier er jeg derimot mer skeptisk til, og der er det også misnøye blant supporterne i Belgia. For de som ikke er over gjennomsnittet interessert blir det vanskelig å henge med på alle kampene.

Det jeg derimot berømmer blant forslagene er å gå over til to 2. divisjonsavdelinger, da spranget per i dag mellom 1. og 2. div er alt for stort. Det ser man med de lagene som rykker ned fra 1., de vinner "alt" sesongen etter og rykker rett opp igjen fra 2. div., for så å havne i bunnsjiktet igjen året etter. Sandnes Ulf var opp-og-ned-lag nr 1 en god stund før de ble reddet av Follos økonomi.


Topp
 Profil  
 
 Innleggets emne: Re: Seriestrukturen
InnleggSkrevet: 10.11.2014 11:24 
Avlogget
Brukerens avatar

Registrert: 21.04.2009 21:48
Innlegg: 454
Bosted: Hvaler
Noe av det merkeligste er at de tror publikumstallene vil gå opp. Jeg har i hvert fall ikke troa på det. Hva om vi nå skulle møte Sandnes for 4. gang i år, hadde det skapt større interesse? Jeg håper virkelig de lytter til oss som betaler for hele moroa. Sluttspill-tankegangen bør de legge vekk så fort som mulig.

Er forsåvidt enig med Haug om at man ikke bare skal slakte alt med en gang. Diskusjonen om 14 vs 16 lag er grei, så også oppsettet for 2. divisjon. Selv om jeg ikke slakter alt med en gang, er sannsynligheten stor for at jeg lander på at dagens ordning for tippeliga og adecco er god nok.


Topp
 Profil  
 
 Innleggets emne: Re: Seriestrukturen
InnleggSkrevet: 10.11.2014 13:02 
Avlogget

Registrert: 20.08.2011 10:25
Innlegg: 540
Bosted: Lande
Jeg slakter alt. Dette er et taktisk bestillingsverk fra "mafiaen" som går hardt ut for å lande på et kompromiss. Kjent taktikk både i det politiske liv og i forhandlinger.
Se på alle de spennende unge spillerne som er i ferd med å komme fram. Må da for pokker se om en ting virker før du prøver noe nytt. Om de ønsker flere folk på kampene får de se på tv-avtalen, ikke hvor mange lag som spiller i tippeligaen.


Topp
 Profil  
 
Vis innlegg fra forrige:  Sorter etter  
Opprett et nytt emne Svar på emnet  [ 5 innlegg ] 

Tidssone UTC + 1 time [ DST ]


Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester


Du kan ikke opprette nye emner i dette forumet
Du kan ikke skrive innlegg i dette forumet
Du kan ikke redigere dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet

Søk etter:
Gå til forum:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
phpBB.no - Norsk phpBB-support