Om Fossefallet

Fossefallet supporterklubb er av og for sarpinger. En uavhengig supporterklubb for Sarpsborgs samarbeidsklubb Sarpsborg 08 Fotballforening. Vi har godt over 600 medlemmer og vi sikter stadig høyere for hvert eneste år som går. Styret består av 9 styremedlemmer og 2 varamedlemmer.

Vår visjon er å alltid støtte opp om Sarpsborg 08 FF! Hjemme som borte. Være representert på alle tribuner hvor våre blåhvite helter skulle spille. Uansett vind og vær, støttær vi våre guttær!

Vi ønsker å legge mest mulig til rette for at alle sarpinger, men først og fremst våre medlemmer skal kunne komme seg på kamp å gi best mulig støtte fra tribunene. Dette gjelde seg bussturer og tribuna generelt.

Fossefallet supporterklubb har helt siden oppstarten i 2005 vokst sakte men sikkert. Vi sitter med den oppfattelsen av at ved å inkluderende alle så vil mangfoldet vokse. Enten du er 4 eller 104 så er du velkommen i Fossefallet.

Vår store styrke har siden oppstarten vært oppmøte på bortebane. Det å reise med buss å besøke bortearenaer for å støtte Sarpsborg 08 har blitt en stolthet blant oss sarpinger. Vår foreløpige rekord er 32 busser mot ‘’den andre byen’’ i en kvalikkamp til tippeligaen i 2009.