Denne har skylda!

067

Denne fuglen er grunnen til at fire bevæpnede politimenn sto foran ‘Store blå’ på lørdagens match mot LSK!

Vi hadde en plan… Planen var at denne fuglen skulle stå foran våre egne supportere for å hause opp stemningen før matchen.  Det skulle være en form for kanarifugl VS Vikingen…Som for øvrig vikingen skulle vinne relativt lett. Dette skulle ikke være for å krenke LSKfansen på noen måte og hele seansen ville være over i løpet av 1,5 minutt.

Dette fikk politiet og sikkerhetsansvarlige på stadion nyss i, noe som resulterte i et pålegg fra politiet, som  sa at det ville bli fysisk stoppet om vi prøvde å gjennomføre det. Det ble også truet med sanksjoner og bøter.  Da bestemte vi oss heller for å kjøre løpet og seansen på sportspuben noen timer før match isteden.

Men når sikkerhetsmøtet kom så sa vi vår mening om saken å avsluttet det hele med å forsikre politiet om at dette ikke kom til å bli gjennomført på stadion. Vi utrykte også vår misnøye om at politiet ville stoppe det.
Vi synes rett og slett det er feil at vi som en meget ryddig supportergjeng skal ta hensyn ettersom politiet mente det var en stor risk for at LSKfansen skulle reagere på det.. Hvorfor skal vi ta hensyn når det er de som evt ikke klarer å oppføre seg? Skal det ikke være mulig å fyre opp stemningen før en match på selveste 16.mai??

Så selv om vi ga klar beskjed om at dette ikke ble gjennomført så sto det fire bevæpnede politimenn foran oss i hele første omgang.. Etter flere tilfeller med spørsmål og misnøye flyttet de seg.

Som vi nærmest garanterte på forhånd, skjedde det ingenting.. så takk for tilliten..

Kommentarer

comments

Publisert i Ingeniörens hjørne, Nyheter