Starten på den 11. sesongen!

Ingeniören tror og håper på mange oppturer i jubileumssesongen!
Å det er ikke nødvendigvis bare i form av sportslig suksess, for det er flere prosesser som allikevel kan gjøre supporteren fornøyd.  Som jeg tenker så er det mange flere ting som spiller inn. Det handler om så mye mer enn det å bare å vinne fotballkamper.. Det å føle tilhørighet, samhold, å føle t man er en dal av noe som er så mye større. Det å føle stemningen på kroppen sammen med mange andre som brenner for akkurat det samme som deg. Det er det vi ønsker å bygge i år.
aaastemning

En god start da er jo banketten som skal markere vårt 10rsjubileum. Dato’n der er 7.mars. Vi har kjørt forhåndsbestillinger og er for lengst stappfullt.  Allerede helga etter er det duket for derbymatch på stadion igjen. Sarpsborg 08 Vs. laget fra »den andre byen». Vi møter de hvert år til treningsmatch i Østfoldhallen, men for supporteren er dette noe helt annet. Dette er første gang vi møter rødbuksene siden høsten 2011.. Istedenfor for 1000 mennesker i Østfoldhallen kan vi kjøre på med helaften med høy stemning puben og en godt besøkt stadion i flombelysning. Dette skaper miljø.. bare noen dager senere tar vi bussen til Gøteborg og møter IFK på enten Nya Ullevi eller Valhalla Ip. Dette blir vår første tur med dobbel overnatting. Med suksess håper vi dette setter standarden for en fantastisk sesong for oss supportere.
Kjetil Frøne *** Local Caption *** Kjetil Frøne

 

 

Kommentarer

comments

Publisert i Diverse, Ingeniörens hjørne