En absurd situasjon å være i!

kjetil

Husker du den gang….? Foto: Johnny Helgesen Sa.no

Begynner vi å bli bortskjemte?
Ting har sjelden sett bedre ut. Økonomien er sunn, meget sunn vil jeg tro også. Tabellen ser bra ut og det presteres relativt jevnt over flere kamper. I det siste har vi møtt Haugesund, Molde, Rosenborg og nå sist Odd. De 4 kampene har kun resultert i ett poeng. Da er det ikke rart vi taper plasseringer på tabellen. Det skulle da altså så mye til før vi faktisk gjorde det. Til forsvar var dette meget hard motstand.

Den 8.plassen vi hadde bør rett og slett være årets mål. Pr. dags dato så ser det ikke så altfor umulig ut. Hadde spørsmålet vært stilt før sesongen så hadde det hørt ut som en ønsketenkning. Et mål man burde ha på sikt. Men det er nå realiteten..

Allikevel ser vi nedover på tabellen og gruer oss til en kamp for å overleve?! Hvorfor ser vi ikke oppover på tabellen? Hvorfor er glasset halvtomt og ikke halvfullt? nå er det ikke alltid min jobb å være realistisk, men det her blir for dumt!  Ting har aldri sett bedre ut, allikevel har vi aldri klaget mer.. Hva krever vi?

Fossefallet store blå!

‘Store blå’ Foto: Sarpsborg 08 v/Frank Githmark

En ting med selv er at jeg har krav til innsats, men den føler jeg er der.. så når det gjelder klagingen så er jeg faktisk enig med det Ernemann uttalte i et intervju med satv før kampen Odd på stadion nå sist. Selv om det er noe han tar med i forbifarten så er det faktisk en reel sak. Takker Ernemann for hans »rett fra levra» mentalitet. Når den mannen mener nå så sier han i fra. Ære han for det. Han hadde ikke dagen mot Odd men å høre hyllesten av en annen spiller når han selv er på vei er ikke morsomt. Vi er vel noe unnskyldt med at det nesten bare er Bojan som har en egen sang blant oss på tribuna.  Så kan man vel også si at mann skal få tåle å høre det? Joa, men hvorfor? skal vi ikke støtte opp om guttæne? Jeg sår ingen tvil om at han gjorde 100%! Det er der min grense går. Nå tror jeg ikke han tar det innover seg, men det var noe jeg på ‘Store blå’ merket meg.

Jeg er blant de som mener at profesjonelle fotballspillere skal tåle å høre det.. rett og slett få dritt i fra tribuna, men ikke fra sine egne? Er jeg alene om å tenke det sånn? Det gjeveste for meg som supporter er spillerne! De som gir 100% der ute..

Engasjement er alltid positivt sier man, men det skulle gjerne gått an vrid dette om til noe positivt. Engasjementet er stort, på facebook ja.. for på stadion var det kun drøye 3500 i går. Det synes jeg rett og slett ikke er bra nok.

Jeg er ikke den som klager høylytt på diverse medier og det er ikke jobben min heller.. Jeg mener mitt men å spre heder å galle i hytt og pine som man angrer på så fort man trykker ‘publiser’ er ikke helt min greie. Skulle gjerne sett dette engasjementet i en annen setting. De neste kampene regner jeg med at noe av trenden snur da vi mest sannsynlig plukker tar mer poeng igjen.. JEG skal gjøre mitt!

Kommentarer

comments

Publisert i Ingeniörens hjørne