Supporterklubbens 10. sesong starter snart!!

Ingeniörens hjørne ymter frem noen tanker etter lang tid i dvale!

Kjetil Frøne *** Local Caption *** Kjetil FrøneSupporterklubben har tatt sine steg ganske så godt som parallelt med Sarpsborg 08 FF. Men det er ikke helt sånn at det automatisk er suksess for supporterklubben så fort det er opptur for klubben og laget. Hver eneste opptur må jobbes for så det handler om å gripe sjansen.  Det gjelder å stå på for veksten når klubben er på vei oppover. Det er i medgang klubben vokser, mens det er i motgang man egentlig ser veksten.

Jeg husker godt den spe begynnelse når vi sto der på gamle stå, med 6-7 kæll og en tromme. Det var tøft og krevende den gangen, men vi var ikke mindre sterke i trua av den grunn. Innerst inne var Sarpsborg en slik fotballby vi ser den i dag.. og potensiale er større.

Fossefallet supporterklubb drives innenfor visse rammer når det gjelder oppførsel og adferd. Det har vi gjort siden begynnelsen. Dette er i prinsipp noe av det samme som klubben tviholder på når de ikke ønsker å overskride lønnstaket som klubben selv har satt. Våre prinsipper går på å ta hensyn til alle som ønsker å være 2T1G7936(pp_w1040_h693)en del av vår supporterskare. Som vi alltid har sagt; om du er 4 eller 104 er du alltid hjertelig velkommen som en del av Fossefallet. Men vi må innrømme at vi sterkt ønsker at vi har mest mulig stående og syngende supportere, både borte og hjemme. Men vi lar selvfølgelig folk velge dette selv. På samme måte som vi ønsker mest mulig stående supportere hjemme på ‘Store blå’ så må vi ta hensyn til de som ikke ønsker det. Det er uhyre viktig at vi har med oss hele massen av medlemmer. Det er det  vi vokser på på… det er det som fyller våre busser.. det er det som fyller våre tribuner i blått og hvitt rundt om i dette landet. Vi kommer til å fortsette med denne filosofien. Det er det som har gjort oss til en av de beste bortesupporterne i TL, i hvert fall når det kommer til antall. Ser man i forhold til antall tilskuere hjemme på Sarpsborg stadion så er vi desidert størst!

Det er liten tvil om at vi har fremtiden foran oss. Vi når nye topper hele tiden. Snuoperasjonen VI hadde i fjor høst var helt utrolig.. Deilig er det246483_10151585329189203_1977509077_n også å tenke på at vi alle kan slå oss på brystet å si det gjorde vi sammen.. Tribuna og stemningen på stadion de siste kampene var magisk!

Denne sesongen har alle muligheter foran seg. Et år mer erfaring i tippeligaen på de fleste av spillerne, noe bredere tropp og en trener som kjenner laget og klubben en hel del bedre enn han gjorde i fjor. Dette er elementer som spiller stor rolle i laget. For oss i supporterklubben har vi satt oss mål for sesongen, relativt hårete mål også. Vi ønsker å utvide supporterskaren til 700 medlemmer samt at vi har sørget for familiemedlemskap til 500,- for to voksne og et barn, alle barn etter det er gratis. Det er nå også innlogging på den nye hjemmesiden. Så sjekk ut Bli medlem for mer info!

Bussene våre er noe som det blir satset enda mer på i år.. Det å være tidlig ute med turer og gjerne legge ut flere av gangen. Det vil i år bli kjørt på med kun hotellovernatting på de lengre turene. Vi har rett og slett innsett at tur/retur samme dag er helt håpløst.

Vi er tidlig i prosessen med sesongoppkjøringen så det er mer i vente. Vi går for å forbedre alt. Det som var bra i fjor skal bli enda bedre! Så vi gleder oss enormt!

Så kom igjen folkens!!!!!

 

Kommentarer

comments

Publisert i Ingeniörens hjørne